Welkom bij De Haan Boeken

Boekhandel de Haan is een christelijke servicegerichte boekhandel. In 1981 is de boekhandel in Staphorst gestart. Inmiddels is het een ruime boekhandel en vanaf 1993 is er een tweede vestiging geopend in Genemuiden. 

Het accent van ons assortiment ligt op een zeer ruim assortiment aan christelijke literatuur waaronder bijbels, theologie, dagboeken, romans, kinderboeken. Daarnaast hebben we woordenboeken, kookboeken en boeken over gezondheid, psychologie, opvoeding, politiek en maatschappelijke vraagstukken.  

Ook hebben we een groot assortiment aan wenskaarten. Onder andere van:
Baaijlightcards Hallmark, Paperclip en Posthuijs

Verder kunt u terecht bij ons voor cd's, bladmuziek, cadeau artikelen, spelletjes, puzzels, reisgidsen, kleurboeken en fotoboeken. 

Graag tot ziens in onze winkels! 

BOOKSTOREDAY 

25 mei 2019 is het weer Bookstoreday! Op deze speciale dag vieren we de boekhandel. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt.
Om u als klant ook extra in het zonnetje te zetten zijn er alleen op deze dag diverse boeken voor een scherp prijsje verkrijgbaar.
 

Kellermaand

De 'Tim Kellermaand' is verlengd met de maand mei. Dat betekent dus dat u deze hele maand, bij aankoop van een van Kellers boeken, een gratis exemplaar van zijn boek 'Bevrijd van jezelf' ontvangt.